Poradna - Padání vlasů

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Řídnutí vlasů

Řídnou mi vlasy, máme to v rodině, je mi 25 a už mám kouty do půl hlavy...

Odpovědi na otázku

S řídnoucími vlasy jsem měla taky problém, hodně mi vypadávaly a třepily se… V lékárně mi doporučili Donnu Hair. Beru jí asi 3 měsíce a vlasy mám zase pevné, nevypadávají mi, dokonce i rychleji rostou :)
Biohar produkty na vlasy sou nej
Pomáha vyrobok a šampony alpecin dostať ho v česku skús vyskúšať uvidíš že sa to zlepši.
zkuste neocapil, vypadané vlasy vám už nevrátí, ale další už padat nebudou. nevýhode je, že na mužskou alopecii působí jen při pravidelném v podstatě doživotním používáním. jakmile přestanete používat, vlasy budou padat. jediný dermatology doporučovaný prostředek
Dôležité je snažiť sa zabraňovať stresu. Aj príjem špeciálnych minerálov (železa, selénu a podobne) a vitamínov (napríklad vitamínu A) môže riziko vypadávania vlasov podstatne znížiť.
u mužů na vlasech tolik nezáleží, ale pomáhá capilan a oplachy z kopřiv
Jestli jste muž, tak už Vám nic nepomůže. Oholte si hlavu, teď je to moderní.
Zajít ke kožnímu lékaři
kopřiva, vitamíny, ale pokud to máte v rodině tak s tím asi stejně nic moc nenaděláte
Copak vypadávání vlasů, ale co kdo poradí, aby znova rostly...vím, že existují různé šampony proti vypadávání a opětovnému růstu vlasů, ale funguje to? Několik takových šamponů jsem vyzkoušela, ale aby to mělo ten správný efekt - jsem nic moc nezaregistrovala..
je to asi hodně o psychice, ale vitamíny a látky jsou důležité,,zinek, minerály, a návštěva odborníka,,také štěstí baronky v drogerii
Padání vlasů u mužů je opravdu dědičné.CHce to kompletní péči o vlasy zahrnující i nutriční doplněk stravy, které obsahují taurin, zinek, minerály a výtažky ze zeleného čaje.Padání vlasů je spojeno se stresem,životním stylem,léky.V lékárnách vám doporučí přípravky.
Pokud je to v rodině, tak si moc šancí nedávejte, zkuste nějaká přípravky a bylinky jak sou výše doporučeny, ale s tímhle se těžko bojuje.
Je dobré koupit si v lékárně Panthenol.
v lékarně si kupte biosil je na posílení nehtu i vlasů a dále existují jak pro muže tak pro ženy speciální přípravky, které koupíte v lékarně, jejich cena je však bohužel celkem vysoká
Stav vlasů, je zdravotní stav těla a mysli. Téměř každá nemoc nebo emociální stres může způsobit, že jsou vlasy neživé a matné. Zejména chudokrevnost a nedostatek vitamínů a hormonů produkovaných štítnou žlázou mohou vyvolat ztrátu vlasů. Pro povzbuzení vlasových folikulů a stimulaci růstu vlasů zkuste do pokožky hlavy vmasírovat několik kapek rozmarýnového oleje a poté opláchněte. K opláchnutí šamponu můžete také zkusit silný nálev z kopřiv. Jinak bych doporučila navštívit lékaře a vyšetřit hladinu hormonu štítné žlázy.
souvisí to s hladinou hormonů,většinou to nelze ovlivnit
Může to byt porucha je ovlivněna i genetickou výbavou člověka a souvisí především s produkcí mužského pohlavního hormonu testosteronu v těle. Trpí na ni vice muži než ženy .
Já věřím na kopřivu, hodně selenu a zinku
Padání vlasů je spojeno se stavem našeho organismu a stavem vlasové pokožky. Vliv mohou mít záležitosti spojené se stresem, hormonálními poruchami, užíváním léků, vliv může mít i znečištěné životní prostředí nebo diety... důležité je udržovat v rovnováze vlasovou pokožku, protože to je vlastně "živná půda" vlasů.
Jediná látka, která prokazatelně snižuje vypadávání vlasů, je finasterid, a tak hledejte výrobky proti řídnutí, které obsahují tuto látku ;)
Lepší to asi nebude.Dělejte si přelivy z kopřivy a zkuste nějaké vitamínové doplňky