Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Vypadávání vlasů

Dobrý den, je mi přes 60 let a dříve jsem měla husté vlasy. Nějakou dobu mi vlasy dost padají, hlavně na vršku hlavy, kde mám i dost citlivou pokožku, je mi nepříjemný i pouze dotek. Dříve jsem mívala i lupy, teď lupy nemám, vlasy si barvím, ale po barvení se stav nezhorší ani nezlepší..

Odpovědi na otázku

Dobrý den, je přirozené, že s postupujícím časem vlasy nejsou tak husté jak dříve. I ústup tvorby lupů v 5. a 6. dekádě života je přirozená. Vzhledem k tomu co popisujete bych ale přesto neváhala vyhledat odbornou pomoc. Zkuste se obrátit na dermatologa.