Poradna - Padání vlasů

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Vlasy

Vypadávání vlasů?Nejlepší účinek k obnovení?

Odpovědi na otázku

Kopřiva dobrá a taky je super Reneval na podporu růstu vlasů a proti vypadávání. Fakt super! Zaznamenala jsem obrovský pokrok už po třech týdnech.
Mojí kamarádce po porodu šíleně vypadaly vlasy, měla je úplně všude a byla z toho dost zoufalá. Neskutečně jí pomohly čistě přírodní produkty vyráběné tady v česku. Jsou to vesměs olejové kapičky, užívají se vnitřně. Nemají žádné kontraindikace s léky a jsou vhodné pro všechny. Neváhejte mě kontaktovat mailen na jjaayy@seznam.cz . Na jakékoliv dotazy velice ráda odpovím a budu se vám věnovat.
oprava,, místo lopuchu jsem dala puškvorec, nevím na co jsem myslela, ten je na játra.
BIOHAR
Neocapil
revalid - tabletky, šampon, kondicioner
na vlasy je dobrý Capilan koupený v lékárně, po umytí vetřít do vlasů
taky mám ten problém, provádím oplachy puškvorce,kopřivy a štěstí baronky, střídám to
Vyhýbejte se stresu, jezte co nejvíce vitamínů.
Nejlepší proti vypadávání vlasů je odvar z kopřiv s citronem.
Mám dobrou zkušenost s vlasovým stimulátorem Hair Booster od Wallmarku.
jj, zjistit, zda tělu nechybějí nějaké vitamíny nebo minerály. Pokud se ovšem jedná o muže a má to dědičně, pak se s tím smířit.
Brát vitamíny,vtírat rozstrouhaný křen do pokožky
heřmánkové proplachy
Zkuste vypozorovat jestli to nesouvisí se střídáním ročních období...Někomu padají vlasy na podzim a na jaře.
je dobré doplnit zinek
Přidat hořčík
alopecia
odvar z kopřiv a břízy vmasírovat do vlasů, nebo oplachy po umytí
Vypadávání vlasů může způsobit stres,málo železa,léky,taky štítná žláza.
Je potřeba změnit životospávu, méně alkoholu,méně bílého pečiva. Pomoc by mohla i chlorella.
může jít o plíseň nebo málo minerálů nebo.... těch možností je více, určitě bych šla k lékaři zjistit příčinu
Vypadávání vlasů může mit různy pričiny .Muže být také dědičné taky hormonálni zaležitost . Vitamíny a kvalitní šampóny pokud to nepřestane tak zajit k lekaři .
Vypadávání vlasů může být způsobeno chudokrevností, nedostatkem hormonu štítné žlázy, infekcí vlasové pokožky, nemocí, těhotenstvím, nebo léčivy, např. antikoncepčními pilulkami, steroidy nebo antibiotiky. Pokud vlasy padají ve větší míře, je třeba se poradit s lékařem. Jinak lze užívat potravinové doplňky obsahující esenciální mastné kyseliny, jako rybí tuk, lněný olej a pupálkový olej. Také vitamíny mohou zpomalit vypadávání vlasů. Zinek podporuje funkci štítné žlázy. Zinek je třeba užívat s mědí. Měď je důležitá pro tvorbu melaninu, pigmentu, který zbarvuje vlasy i kůži a může zvrátit proces šedivění. Užívání biotinu a komplexu vitamínu B může vlasy posilovat a preventivně působit proti jejich vypadávání. Biotin může rovněž nahradit ztrátu vlasů, ale jen když k ní došlo z důvodů jeho nedostatku. Selen pravděpodobně také zlepšuje růst vlasů.
řekla bych,že jsou vynikající injekce B12 zkuste se zeptat lékaře
kupte si v lékarně biosil a specielní šampony
Vypadávání vlasů může být také dědičné – a nejčastěji se projevuje u mužů zejména začínající „pleší“, která nesouvisí se stářím muže a postihováni jsou i muži velmi mladí.(kouty, lysinky, kolečko vzadu na hlavě).
Jíst vitamíny a používat kvalitní šampóny, poradí v lékárně
Slyšela jsem, že pomáhají želatinové tablety ...
Mně se osvědčila taková vodička Biohar z lékárny.
Zřejmě vám chybí některé minerály, např. hořčík a křemík. Doporučovala bych multivitamínové tablety, udělat si dvou měsíční kůru.
kopřivové proplachy