Poradna - Padání vlasů

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Alopecie areata

za jak dlouho vlasy začnou růst?

Odpovědi na otázku

10-11 měsíc
za 5 -10 mesiacov je videť uz značné vysledky behom roka to funguje na 80-90 percent.
prvoradá je liečba základného ochorenia, ktoré môže alopéciu vyvolávať lokálne sa aplikujú kortikosteroidy, minoxidil, kryoterapia, UV žiarenie a psoralén. vysledok sa dostavi asi za 5 mesiacov je to u kazdeho rozne.
za několik měsíců
Tak toto jsem si našla na internetu asi před měsícem, dcera má podobný problém s vypadáváním vlasů, ale jí spíš řídnou, to co jsem viděla, tak prostě "mizí" celé "trsy" vlasů, jsou na to léky, musí se k lékaři...
přibližne tak kolem jednoho roku
Jak u koho.Někomu již za půl roku a někomu za rok až rok a půl.
Jinak u te lecby je to individualni. Ale vysledky by mely byt myslim cca do pul roku, ale jiste bude nejake procento pacientu, kterym zabere zase neco jineho. Pisu ze zkusenosti v nasi rodine.
Na alopecii areatu je na trhu myslim stale jeste plne hrazeny pripravek Alpicort. Vysledky jsou cca po dvou mesicich aplikace teto vodicky do kstice. Vyrabi nemecka farmaceuticka firma. Muze predepsat prakticky lekar i dermatolog, alespon pred rokem to takhle jeste bylo.
zhruba za rok.
V léčbě místní plešatosti se uplatňuje aplikace dráždivých látek nebo tekutého dusíku na postižená místa. Léčbu vždy navrhuje a řídí lékař.
půl roku, až rok
9 měsíců až rok
V současné době úspěšná léčba je poněkud omezená, ale tyto typy mohou být užitečné při stimulaci růstu vlasů: 1. Denní používání minoxidil (Rogaine). 2. Injekci kortizonu do ojedinělé oblasti skalpu (musí podávat lékař). Krémy a pleťové vody obsahující kortizon můžou být také použity, ale výsledky jsou variabilní. 3. Dithranol lze aplikovat na pokožku hlavy mírné nebo dřívější případy. 4. Aplikace 100% Gel z aloe vera. 5. Masáž vlasové pokožky s rozmarýnem a levandulí silic v jojobovém základu. 6. Použití výrobku proti vypadávání vlasů s obsahem čínské byliny On Shou Wu. 7. Produkt nazvaný Calosol nedávno vytvořený s pozitivní zpětnou vazbou. Upozorňujeme však, že žádná z těchto zaručena díky nepředvídatelné povahy Alopecia areata.
Několik měsíců až rok.